skip to Main Content

Nježna prema koži i okolišu. Takva je luksuzna francuska kozmetika Thalgo, u čijim se proizvodima nalaze prirodna bogatstva iz dubina oceana. Filozofija brenda Thalgo uključuje prvorazrednu kvalitetu proizvoda, obazrivost prema okolišu i minimiziranje ekološkog otiska.

 

Mesoestetic vodeći svjetski brend u oblasti medicinske kozmetike koji predstavlja širok spektar specijalizovanih i visoko efikasnih proizvoda koji proizilaze iz čvrste posvećenosti brenda u istraživanju, razvoju i inovacijama. Efikasnost Mesoestetic proizvoda u praktičnim tretmanima dokazani su brojnim stručnim (naučnim i kliničkim) studijama.

 

Profesionalna ekskluzivna kozmetika Babor kombinira najbolje od prirode i nauke! Tretmani Babor kozmetičkim proizvodima luksuzni su tretmani kojima možete udovoljiti svojoj koži te joj omogućiti vrhunsku ekskluzivnu njegu i besprijekorno zdravlje. U skladu s prirodom postižemo najljepše rezultate…

 

Profesionalna kozmetika za njegu lica i tijela. Ella Baché je brend izgrađen na strasti za stvaranjem vrhunskih tretmana njege kože koji donose efikasne rezultate.

 

Byotea je profesionalna linija inspirisana prirodom i rezultat 30-godišnjeg naučnog istraživanja koje je postavilo temelje za kozmetičke i dermatološke formule koje poboljšavaju upotrebu prirodnih sastojaka i povećavaju njihovu efikasnost. Byotea se prilikom kreiranja svojih proizvoda, fokusira na izbor sastojaka, dajući prednost prirodnom porjeklu aktivnih supsanci.


Fusion

Fusion preparati (hijaluron,vitamini) namijenjeni su za tretman mezoterapije lica u kombinaciji ublažavaju bore, stimulišu sintezu kolagena, učvršćuju kožu, umiruju iritiranu i oštećenu kožu, ublažavaju crvenilo, smanjuju pojavu tamnih fleka, neutralizuju slobodne radikale i podstiču blistavost i sjaj kože.

 

Korpa

Back To Top