skip to Main Content
+387 62 00 88 00 info@faubc.co.ba

Nježna prema koži i okolišu. Takva je luksuzna francuska kozmetika Thalgo, u čijim se proizvodima nalaze prirodna bogatstva iz dubina oceana. Filozofija brenda Thalgo uključuje prvorazrednu kvalitetu proizvoda, obazrivost prema okolišu i minimiziranje ekološkog otiska.

 

Mesoestetic vodeći svjetski brend u oblasti medicinske kozmetike koji predstavlja širok spektar specijalizovanih i visoko efikasnih proizvoda koji proizilaze iz čvrste posvećenosti brenda u istraživanju, razvoju i inovacijama. Efikasnost Mesoestetic proizvoda u praktičnim tretmanima dokazani su brojnim stručnim (naučnim i kliničkim) studijama.

 

Profesionalna ekskluzivna kozmetika Babor kombinira najbolje od prirode i nauke! Tretmani Babor kozmetičkim proizvodima luksuzni su tretmani kojima možete udovoljiti svojoj koži te joj omogućiti vrhunsku ekskluzivnu njegu i besprijekorno zdravlje. U skladu s prirodom postižemo najljepše rezultate…

 

Profesionalna kozmetika za njegu lica i tijela. Ella Baché je brend izgrađen na strasti za stvaranjem vrhunskih tretmana njege kože koji donose efikasne rezultate.

 

World of Beauty kozmetika objedinila je sadam antičkih tajni meidicine za lijepu i zdravu kožu, te za buđenje cijelog organizma. Iz Japana su uzete rijetke biljke koje se koriste za čišćenje organizma od toksina, od američkih indijanaca prepisana je tajna liječenja povreda pomoću eteričnih ulja; rijetki cvjetovi iz Polinezije koriste se za opuštanje, po uzoru na Egipat koristi se koloidno zlato, a sa Bliskog Istoka donesena je trava mirta, koja ima snažno dejstvo na imuni sistem, i tamjan, koji je blagotvoran za nervni sistem.

 

Byotea je profesionalna linija inspirisana prirodom i rezultat 30-godišnjeg naučnog istraživanja koje je postavilo temelje za kozmetičke i dermatološke formule koje poboljšavaju upotrebu prirodnih sastojaka i povećavaju njihovu efikasnost. Byotea se prilikom kreiranja svojih proizvoda, fokusira na izbor sastojaka, dajući prednost prirodnom porjeklu aktivnih supsanci.


Fusion

Fusion preparati (hijaluron,vitamini) namijenjeni su za tretman mezoterapije lica u kombinaciji ublažavaju bore, stimulišu sintezu kolagena, učvršćuju kožu, umiruju iritiranu i oštećenu kožu, ublažavaju crvenilo, smanjuju pojavu tamnih fleka, neutralizuju slobodne radikale i podstiču blistavost i sjaj kože.

 

Korpa

Back To Top