Duboka oaza mira

+387 62 00 88 00 info@faubc.co.ba

O nama

F&A Ultra Beauty Center je mirni otok, savršen za bijeg od svakodnevnice. U srcu Sarajeva, na adresi Kaptol 5, za vas su otvorena vrata bajke za odrasle i stvoreno idealno okruženje za odmor i zadovoljstvo. Centar je poznat po bogatoj i raznolikoj ponudi tretmana, ali i po tome što iskusni stručnjaci kreiraju svoje usluge prema potrebama svakog klijenta pojedinačno. Ovo je mjesto u kojem možete pronaći trenutke ugode, njege, mira i odmora do svakodnevnog ritma žurbe i stresa, a sve u cilju boljeg zdravlja i vaše ljepote.

Mudrost je iskoristiti vrijeme na pravi način, a mi ćemo se potruditi da vam uljepšamo svaki trenutak koji posvetiti sebi.

Dobrodošli u F&A Ultra Beauty Center

F&A Ultra Beauty Center već 15 godina je idealna adresa za sve one kojima kojima su zdravlje i njegovan izgled na prvom mjestu. Svakom klijentu koji ulazi u naš čarobni svijet pristupamo pažljivo osluškujući njegove individualne potrebe. Nakon dijagnostike lica i tijela koju vršimo najsavremenijim aparatima kreiramo programe koji će ispuniti sva očekivanja.

U svakodnevnoj utrci sa vremenom često zapostavljamo sebe i svoje beauty rituale koji nam obnavljaju duh i tijelo. Ne treba se pomiriti sa činjenicom da ne možemo obaviti sve što smo zamislile. Mi vam nudimo rješenje da tretmane za njegovanje obavljate redovno čak i kad vam je najveća stiska sa vremenom. Vaše je samo da nas pozovete kada pronađete malo vremena za sebe, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

F&A Ultra Beauty Center je vaše mjesto za predah od svakodnevnih obaveza.

Dobrodošli

Galerija