Duboka oaza mira

+387 62 00 88 00 info@faubc.co.ba

Ultrazvučni piling lica

Ultrazvučni piling lica

Čišćenje ultrazvučnom špatulom – NAJBOLJI TRETMAN ZA ČISTU, HIDRIRANU, OSVJEŽENU I BLISTAVU KOŽU LICA

Tretman čišćenje lica ultrazvučnom špatulom je najbezbjedniji, najefektniji i najprijatniji način profesionalnog čišćenja lica i  ubraja se u neizostavne, prve korake svih estetskih procedura. Koristeći kombinovano, tehnologiju niskofrekventnog ultrazvuka i posebne ultrazvučne špatule, iz kože se  „izbacuju“ nepoželjne lojnice i mitiseri!

Ovaj tretman se izdvaja i kao savršena alternativa za klasičan tretman lica, jer izmedju ostalog, kraće traje, a minimalni tragovi čišćenja kože se gube 20 minuta do maksimalno 2 sata nakon tretmana, te ga je lakše uklopiti u dnevne obaveze!

Tokom tretmana lica ultrazvukom na površini kože se stvara tanak sloj ozona, koji uništava sve mikroorganizme, koža se očisti, a istovremeno i  temeljito dezinfikuje.

Nakon samo 20/30 minuta, koliko traje piling lica ultrazvukom koža lica biva očišćena, oskigenizirana, rehidrirana i blistava. Ovaj tretman lica nema nikakvih ograničenja i apsolutno je bezbjedan i bez ikakvih neželjenih tragova ili potencijalnih opasnosti od bilo kakvog remećenja funkcija kože.

Tretman  se preporučuje svima koji žele da imaju čistu i svježu kožu, kratko traje i ne ostavlja  nepoželjne tragove. Nakon tretmana se odmah možete vratiti svakodnevnim obavezama.

Posebno se preporučuje osobama koje se često izlažu UV zracima (sunce ili solarijum), prije i poslije boravka na moru ili planini, jer hranjive materije koje se tokom tretmana u kožu ubacuju (vitamini, minerali, hijaluronska kiselina, ferulinska kiselina, lipozomi)  eliminišu slobodne radikale koji se pod dejstvom sunca oslobađaju u koži i vezivu i na taj način spriječava fotostarenje. Preporučuje se i osobama koje imaju akne i bubuljice, te osobama sa ekstremno osjetljivom kožom, kod kojih bi neki drugi vid čišćenja lica  na koži ostavio nepoželjne tragove. Tretman lica ultrazvukom se ubraja i u tretmane, koje treba uraditi pred neki važan događaj, zbog efekta savršeno čiste i blistave kože!

Koža lica veoma je osjetljiva, pa osim što se s godinama opušta i stari pod uticajem sunca ili se isušuje od hladnog vremena, nečistoće se u porama kože redovno sakupljaju i talože stvarajući mitisere. Zbog svega ovoga, ono što je koži prije svega potrebno jeste redovno i detaljno čišćenje, uz uklanjanje mrtvih ćelija sa površinskog sloja kože, kao i hidratacija koja će koži vratiti vlažnost, mladalački izgled i sjaj.

Tretman se izvodi ultrazvučnom špatulom – aparatom koji svojim ultrazvučnim vibracijama, izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog cijeđenja. U isto vrijeme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica. Osim pilinga, ovaj izvrsni tretman utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i ujednačavanje tena.

Rezultati tretmana su vidljivi odmah! Koža je temeljno očišćena, osvježena, blistava i hidrirana. Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom se preporučuje za redovnu njegu lica, kao vrlo prijatan i potpuno bezbolan tretman. Ovakvim čišćenjem izbjegavaju se sve metode agresivnog čišćenja lica i pojava neprijatnog crvenila.