skip to Main Content
Laser

NOVO U F&A: Prvi i jedini hladni laser u Bosni i Hercegovini

Želite se riješiti masnih naslaga? Želite preoblikovati tijelo? Potrebni su vam brzo vidljivi, a dugoročni rezultati? Tretman kojim postižete 10 centimetara manje na tretiranoj regiji?

Hladni laser je prvi neinvazivni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masnoću bez negativnih nuspojava koje se javljaju hirurškim metodama. Laser za sagorijevanje masti je medicinski odobrena tehnologija za upotrebu kao dermatološki estetski tretman za smanjenje obima ruku, bokova, struka i bedara.

Kako djeluje? Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koji njen sadržaj izlazi van te se potom prirodnim putem izlučuje kroz limfu i mokraćni sistem bez negativnog utjecaja na razine holesterola i triglicerida. Hladni laser je ekspresno rješenje, što znači da u samo dvije sedmice možete uskočiti u manji konfekcijski broj. Potrebno je odraditi  6-9 tretmana, 3 puta sedmično, a njihovo preskakanje se ne preporučuje, jer može veoma utjecati na krajnji rezultat.

U prosjeku se izgubi do 10 cm. Tretmani su za muškarce i žene. Ova metoda pruža sigurnu alternativu hirurškim metodama. Tretmani su 100% neinvazivni i nema osjećaja nelagode, odmah nakon tretmana možete nastaviti sa uobičajnim dnevnim aktivnostima.

Nakon tretmana preporučuje se limfna drenaža kako bi se postigla ravnoteža tekućina u organizmu i potaknulo tijelo da se brže pročisti. Laser dubinski razbija masne stanice pa je tretman idealan za osobe koje imaju višak masnih naslaga i celulita, kao i za osobe koje imaju problema s prekomjernom tjelesnom masom i žele izgubiti suvišne centimetre.

Bezbolni tretman, bez vremena oporavka, u samo 30 minuta nekoliko puta sedmično i za 10 cm manje.

Korpa

Back To Top