Duboka oaza mira

+387 62 00 88 00 info@faubc.co.ba

NOVO u F&A – Organic čarolija

NOVO u F&A – Organic čarolija

Ljepši spol je sve više orijentisan na zdrav stil života, a prirodna i organska njega lica i tijela sve traženija. Baš zato smo za naše klijente koji ne pristaju na kompromise između ljepote i zdravlja pripremili ritual u kojem će uživati sva čula. Masaža koja opušta dušu i tijelo. U ovoj masaži sa pilingom koristimo neprerađeni shea butter i arganovo ulje.

Promjenom godišnjeg doba i temperature, koža uvijek zahtijeva posebnu pažnju, ali na pragu zime pogotovo. Pravo je vrijeme da sebi ili dragoj osobi priuštite ovo zadovoljstvo.

Brige i stres svakodnevnice jednostavno će nestati nakon ovog rituala.

Masaža se slobodno može nazvati alternativnom medicinom koja liječi dušu i telo – potrebna je svakome i  poželjna u različitoj životnoj dobi. Kvalitetna masaža uz adekvatnu tehniku najbolje je rješenje za relaksaciju i osvježenje cijelog tijela.
U današnje vrijeme, izloženi smo stresu, a mnogi nisu nažalost ni svjesni do koje mjere on negativno utiče na organizam.

Masažom se postiže ravnoteža između duše i tijela i ukoliko je redovno koristite, vratiće se vaša unutrašnja energija i snaga. Kada je koža u pitanju, masaža utiče na uklanjanje mrtvih ćelija sa njene površine, postepeno je zateže i utiče na njenu fleksibilnost. Bilo kakva vrsta masaže na sedmičnoj bazi učinit će da lakše prevaziđete stresnu svakodnevnicu. Oslobađanje od stresa i jeste ključ zdravog života.