Duboka oaza mira

+387 62 00 88 00 info@faubc.co.ba

Nova HIFU tehnologija sa još jačim djelovanjem

Nova HIFU tehnologija sa još jačim djelovanjem

F&A Ultra Beauty Centar i ovaj put će svojim klijentima predstaviti najnoviju generaciju HIFU tehnologije. Jedan od najpopularnijih neinvazivnih tretmana na svijetu direktno daje ultrazvučnu energiju koži i potkožnom tkivu što može potaknuti i obnoviti kolagen na koži i na taj način poboljšati teksturu i smanjiti opuštanje kože.

  • uklanja bore
  • pomladjuje kožu
  • podiže kožu na bradi
  • smanjuje podbradak
  • učvršćuje kožu

Svježe i pomlađeno lice bez rizika po zdravlje i izgled kože, danas je moguće na prirodan način ostvariti uz pomoć ovog revolucionarnog tretmana. O uspješnosti ovog tretmana govori i brojka veća od 300 000 koliko je puta do sada tretman izveden.

Uređaj postepeno i neinvazivno dovodi optimalnu količinu ultrazvučne energije na najbolju moguću dubinu, kako bi proizveo prirodni odgovor tkiva u vidu stvaranja velike količine kolagena. Prvi rezultati kod većine klijenata uočavaju se odmah nakon tretmana, veće promjene na licu vidljive su  tri do šest mjeseci. Tokom tog vremena dolazi do stvaranja novog kolagena koji kožu čini zategnutijom i elastičnijom.

Jedna od najvećih prednosti tretmana je što mu rezultati traju od jedne do dvije godine (ovisno o problematici koja se tretira), a u većini je slučajeva dovoljan samo jedan tretman.