skip to Main Content
+387 62 00 88 00 info@faubc.co.ba
C Maca

Med2Contour – čarobnjak za oblikovanje tijela

Med2Contour je dokazano najbolja i prva, prava alternativa operativnoj liposukciji! Radi se o jedinom uređaju na svijetu koji omogućava trajne rezultate koji su odmah vidljivi – u prosjeku smanjenje obima od 2,5 cm nakon prvog tretmana. Područja koja se mogu tretirati su: donji dio leđa, trbuh, stražnjica, bokovi, noge, ruke te tvrdokorni celulit.

Zašto je Med2Contour toliko popularan?

Dosadašnja iskustva pokazala su značajan napredak već nakon prvog tretmana, iza kojeg pacijenti bez bolova mogu odmah nastaviti sa svojim aktivnostima. Važno je istaknuti da su rezultati postignuti u kliničkim studijima bili i do 20 cm smanjenje obima na pojedinom području tijela. Nema rezova, boli ni oporavka, a rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo. Provesti vrijeme radeći lijepe stvari za sebe je neprocjenjiv doživljaj i vrijednost koju trebamo što više poticati u našim životima. Upravo zato za naše cijenjene klijentice na raspolaganju smo u terminima koji njima odgovaraju. Na bilo koji od naših tretmana nećete morati čekati nekoliko dana već ćemo prilagoditi rad vašim potrebama u određenom trenutku.

Da li su rezultati trajni?

Med2Contour je trenutno jedini uređaj na svijetu koji omogućuje trajne rezultate! Za najbolje rezultate potrebno je napraviti do 5 tretmana. Za veoma velika ili tvrdoglava područja masnih naslaga i celulita potrebno je do deset tretmana. Za optimalan uspjeh i dugotrajne rezultate Med2Contour tretmana važna je i saradnja pacijenta u provođenju zdravih životnih navika – pravilna prehrana, uzimanje dovoljno tekućine i primjerena svakodnevna fizička aktivnost. Stoga obratite pažnju na sljedeće: važno je da tri dana nakon tretmana u prehrani izbjegavate sve ugljikohidrate. Ukoliko bi se konzumirali brzo iskoristivi ugljikohidrati postoji rizik da se otpuštena masnoća u tijelu pohrani na drugom mjestu.

Najugodniji tretman oblikovanja tijela

Med2Contour je i jako ugodan. Klijenti osjećaj Med2Contour tretmana opisuju kao “Hot stone” masažu.

Kako djeluje Med2Contour?

Tretman je 100 % SIGURAN – potvrđen od najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA approved! Med2Contour kombinacija je ultrazvučne terapije, vakum masaže i limfne drenaže, čime se postiže preoblikovanje tijela, zateže se i učvršćuje koža te se izglađuju neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom. Med2Contour koristi svjetski patentirani aplikator s dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave i vakum pumpu koja tokom ultrazvučnog tretmana fiksira i usisava masno tkivo koje se tretira. Svaka glava pušta jedan krak energije (kao u obliku slova V), pri čemu se maksimalna energija skuplja u vrh slova V, gdje se dobiva maksimalna zagrijanost tkiva. Na taj način se isporučuje energija koja je potpuno sigurna za površinu kože, nema neželjenih učinaka (opeklina), a istodobno u potkožju, gdje se nalaze masne stanice, krakovi ultrazvučne energije sastaju se i preklapaju i tu je intenzitet energije četiri puta veći. Naime, ultrazvuk i masažna terapija tokom tretmana zagrijavaju ciljana, problematična područja i na taj način potiču izlučivanje viška toksina i masti.

Kome se ne preporučuje Med2Contour?

Tretman se ne preporučuje ljudima koje imaju bolesti srca ili krvožilnog sistema, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove. Svakom prvom tretmanu prethode konsultacije na kojima se detaljno pregledava kritično područje, fotografira i mjeri, kako bi se kasnije mogao pratiti napredak. Osim pregleda trenutnog stanja procjenjuje se broj potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata. Broj tretmana varira od čovjeka do čovjeka te uvelike ovisi o veličini osobe i željenim rezultatima. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana.

Back To Top