skip to Main Content
+387 62 00 88 00 info@faubc.co.ba
Ch01

Masaža s čokoladom

Svjetski hit, masaža čokoladom, posebno je wellness iskustvo. Ona nije samo masaža posebne opuštajuće tehnike, već je to i tretman njege tijela koji hrani kožu čineći je čvrstom i elastičnom te joj putem masaže potiče cirkulaciju u perifernom krvotoku.

Masaža s čokoladom maksimalno će Vas opustiti, ujedno nahraniti kožu te je osvježiti i obnoviti. Čokolada će učiniti vašu kožu nježnom, mekšom i čudesno glatkom. Izuzetno antistresno djelovanje čokolade potiče vas na opuštanje i oslobađanje od stresa. Čokolada dubinski hidratizira kožu zahvaljujući prirodnim uljima koji se nalaze u kakaovom maslacu. Neusporedivo više i učinkovitije hrani kožu od običnih lonsiona i ulja, tako da se masaža s čokoladom posebno preporuča osobama suhe kože.

Masaža s čokoladom je jedinstven tretman za ljepotu i dobro osjećanje, koji ostavlja kožu bogato nahranjenom, mirišljavom, mekom i čokoladno baršunastom.

Treba vam masaža koja će vas smiriti, smanjiti nakupljeni stres i napetost, a umjesto tmurnog raspoloženja, poput vremena što nas prati svih ovih zimskih mjeseci, pružiti osjećaj zadovoljstva i sreće. Odlučite li se za masažu čokoladom, ta će vam jedinstvena kozmetička poslastica zaista i potaknuti stvaranje hormona sreće (serotonina i endorfina), a ujedno nahraniti kožu, osvježiti ju i obnoviti.

Masaža toplom čokoladom u hladnim zimskim danima predstavlja posebno zadovoljstvo.

Čokolada je bogata mineralnim solima (osobito željezom, magnezijem, fosforom, kalijem, kalcijem, s vrlo malom količinom natrija), vitaminima, polifenolima, dragocjenim antioksidansima, flavonoidima, teobrominom, kofeinom, stimulantima i energizirajućim tvarima te šest aminokiselina koje su esencijalne za naše zdravlje. Te aminokiseline uzrokuju stvaranje serotonina, “hormona sreće”,  i endorfina, “hormona zadovoljstva”.

Korpa

Back To Top