skip to Main Content
+387 62 00 88 00 info@faubc.co.ba

Kako sam se zaljubila u masažu World of beauty?

Jednog dana odem u prodavnicu i kupim sladoled Jaffa, čokolada i narandža iako ne volim ni jedno ni drugo nešto posebno kupim jer suprug voli, dolazim ja kući kažem ej kupila sam sladoled kaže on koji si kupila. Kažem od čokolade i narandže, kaže što taj? Ja kažem pa kako što zar ne voliš? A on kaže pa oke je čokolada a narandžu nisi morala imamo kod tebe na „guzi“. Bude tu meni to šaljivo i kao nasmijemo se ali ja kada sam pošla da legnem stala pred ogledalo sve kontam kako je on to uočio, kako on to zna, gdje je on to vidio, pa se stisni, pa se okreni i skontam ja nema šanse idem ja od sutra odmah nešto za sebe pronaći. Nisam imala hrabrosti za one „bolne“ masaže koje ostavljaju podlive kao da te neko premlatio nego odem ja da mi objasne šta ja to mogu. Dođem u F&A beauty centar dočeka me predivno lice, prijatna mlada djevojka vatrene kose i čistog lica te mi objasni šta me to „čeka“ i šta mi preporučuje. Skinem se ja i legnem, kontam sada će to biti mrtva tišina, pomislim kuku lele valja meni ćutati J. Kreće ona da objašnjava, prvo poznaje ono što radi, drugo voli to da radi, opisa mi preparate kao da ih je sama pravila, pojasni mi zašto se world of beauty masaža izvodi na taj način i šta je to. I zamislite mene koja priča od 0-24h da mora da ćuti, ma jednostavno sam se toliko opusila i uživala a tišinu je samo narušavao zvuk krkljanja mog stomaka koji je pokazatelj da je otvaranje čakri uspjelo i da se sam proces kretanja i cirkulacije pokrenuo. Prilikom drenaže najprije se otvaraju limfni čvorovi vrata a zatim se prelazi na drenažu pojedinih dijelova tijela, nakon grudnog i stomačnog dijela prelazi se na drenažu butina, koljena, potkoljenice i stopala prateći kretanje limfe.

Sama masaža je bila toliko prijatna, ugodna bukvalno kao leptirići u stomaku, tako „sitno“ stvorenje a tako spretno i sve to nekako lagano radi i bez neke frke. Cijelo vrijeme pravilno diše, objašnjava šta radi i čemu služi i čemu doprinosi svaki njen pokret rukom.

Masaža se završava gelom koji hladi i grije, izaziva čudan osjećaj da ne znaš ni da li ti je hladno ili toplo J a opet ugodno. Dok ležim pokrivena dekom koja me grije žalim što je to kraj mog tretmana i što moram ići, ali opet se radujem novom susretu i evo dok pišem razmišljam kada ponovo otići.

Drugi put kada sam došla dočekala me je druga djevojka i ja na tren bila tužna, kontam e nema moje crvenokose kad gle čuda nije crvenokosa nego brineta toplih očiju, s istom energijom i puna emocija prema svom poslu. I treći put je bilo novo lice, odmah uoči kritičnu tačku i kako reče „jahaće pantalonice“ i tada još nešto novo saznah o prirodnim prepratima  world of beauty, gdje se uzgajaju biljke i na koji način ih spravljaju. Taj dan i nisam bila u elementu a ona me svojom energijom „povrati“ .

Ali to nije sve, već nakon prvog puta koža je bila mekša, ljepša, glatka i sijala se. I meni je bilo nestvarno da vidim neki rezultat i nisam mogla da ne podijelim iskustvo sa prijateljicom koja je bila iznenađena kako je „ravnije“. I onda trećeg tretmana skinem se ja u gaćice, i majicu vruće u stanu stanem da kuham a moj stručnjak za celulit (suprug) dobacuje jesi li ti išla još koji put? Ja pitam gdje, kaže na tu tvoju „svjetsku masažu“, kažem ja jesam što, kaže stvarno nema više narandže pa mi neobično J. Jao srce mi bilo ko Amerika reko ako on vidi a redovno prati moje stanje znači da ima efekta i zaista je tako. Otišla sam i na lasersku epilaciju i med. Sestra mi kaže jao Vi nemate celulit, svaka čast i ja odmah kažem i ispričam svoju priču i tako sam morala da podijelim sa svima.

Odmorite tijelo, dušu i um a ujedno se riješite celulita kroz opuštajuću i revitalizujuću World of Beauty masažu.

Voli vas mama Z.

Korpa

Back To Top