Duboka oaza mira

+387 62 00 88 00 info@faubc.co.ba

3-u-1 SUPER FACIAL

3-u-1 SUPER FACIAL

Isprobajte 3-u-1 super facial za koji profesionalci kažu da je bolji od mikrodermoabrazije. Istovremena njega & oksigenizacija kože koja izgleda mlađe odmah nakon prvog tretmana.

Šta OxyGeneo™ čini super-tretmanom lica?

Za eksfolijaciju koristi prednost mikrodermoabrazije, stvara efekat rejuvenacije unošenjem hranljivih materija i pritom ima blagotvorno dejstvo oksigenizacije kože iznutra. OxyGeneo™ tretmani su odgovarajući za sve tipove kože – kožu svih boja i stepena pigmentacije, osjetljivu kožu, pa čak i kožu sa keloidnim ožiljcima na kojoj drugi tretmani mikrodermoabrazije nisu dozvoljeni.

Rezultati tretmana su:

Jedra i hidrirana koža.
Veći volumen kože.
Vraćen mladalački sjaj.
Povećanje kolagena.
Smanjena hiperpigmentacija.
Poboljšana ćelijska reprodukcija.
Smanjena pojava bora.

Svakim OxyGeneo™ tretmanom se ublažavaju fine linije i bore, smanjuju pore, hidrira i hrani koža, revitalizuje umorna koža i poboljšava ukupni izgled lica.

Kakav osjećaj stvara OxyGeneo™ tretman? 

OxyGeneo™ Vam pruža osjećaj blage masaže lica. Klijenti eksfolijaciju opisuju kao prijatnu i osvježavajuću, i s obzirom da OxyGeneo™ ne koristi vakuum, tretman je opuštajući i umirujući. Kod mnogih se klijenata dešava da zaspu tokom tretmana i probude se odmoreni i podmlađeni. Kod klijenata sa izuzetno osjetljivom kožom se može desiti da tokom prvih par minuta imaju osjećaj topline na koži.

Kakve rezultate treba da očekujem nakon OxyGeneo™ tretmana? 

Nakon OxyGeneo™  tretmana, nahranjena i oksigenizovana koža izgleda glatko, sjajno, meko i zategnuto. 

Koliko često je potrebno ponavljati OxyGeneo™ tretman? 

Kada su u pitanju akne i oštećenja kože od sunca, tretman se preporučuje jedanput sedmično. Da bi se održavalo savršeno stanje kože i anti-aging efekat tretman je potrebno ponavljati jednom mjesečno. Naši stručnjaci će odrediti učestalost tretmana, shodno vašim problemima i potrebama.