Duboka oaza mira

062 00 88 00 info@faubc.co.ba

Natural Face Lift Tretman – HIFU

Natural Face Lift Tretman – HIFU

NOVO U F&A ULTRA BEAUTY CENTRU

Natural Face Lift Tretman – HIFU:  Jedan od najtraženijih tretmana u svjetskim beauty salonima  na prodručju zatezanja kože lica, vrata i dekoltea

Šta je HIFU / Natural Face Lift Tretman/ Renew Lift?
Najnovija i najnaprednija tehnologija u estetskim tretmanima kojoj je potreban samo jedan tretman za postizanje nevjerovatnih rezultata. Najdjelotvorniji aparat u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea, te razbijanja masnih nakupina. Jedinstvena karakteristika aparata je vrlo precizno, energetsko i dubinsko djelovanje. Postignuti rezultati traju i do nekoliko godina ovisno o stanju i dobi kože. Ne-invazivna metoda koja zamjenjuje hirurške tretmane. Tretman stimulira proizvodnju kolagena, kako bi se povratio mladolik i čvrst izgled kože. Rezultati su vidljivi ODMAH.

Rezultati HIFU – Natural Face Lift Tretmana

 • Čvršća, zategnutija i bolja koža uključujući čelo, oči, usta, vrat i dekolte
 • Smanjuje fine i  duboke bore, podočnjake, vrećice ispod očiju,tamne kolutove, zateže kožu
 • Podiže i zateže obraze bez operacije
 • Usporava razvoj i znakove starenja na licu, vratu i dekolteu
 • Poboljšava elastičnost kože i oblikovanje kontura lica
 • Smanjuje pojavu akni

Prednosti HIFU tretmana

U SAMO JEDNOM TRETMANU – trenutno se postiže instantno podizanje kože tretiranog područja. S obzirom na  efekt  produženog djelovanja, rezultati će se poboljšavati i do 6 mjeseci nakon tretmana. Fokusirani ultrazvuk visokog inteziteta cilja duboke temeljne slojeve , jednake kao i u hirurškom face liftingu, ali bez posttretmanskih trauma.  

Izvrsna je alternativa za sve one koji koji nisu spremni na operativne korekcije. Ne zahtjeva posebnu njegu nakon tretmana, odmah možete  nastaviti sa svojim svakodnevnim  aktivnostima i poslom.

POTPUNO SIGURAN – FDA organizacija potvrdila je u svojim kliničkim studijama  da je ovaj tretman potpuno siguran i učinkovit na više od 680.000 ljudi diljem svijeta. Doslovno postiže rezultate slične hirurškom faceliftingu potpuno prirodnom,bezbolnom i nehirurškom metodom.

LIFTING SE DOGAĐA PRIRODNO – stimulacijom dubokih strukturnih slojeva kože postiže se prirodna proizvodnja Vašeg vlastitog kolagena i elastina koji podiže i zateže kožu tijekom vremena. Najvažnije od svega , zadržavate svoj prirodan izgled. Unutarnja i vanjska ljepota idu ruku pod ruku!

NAČIN DJELOVANJA – Za razliku od lasera koji prodire u kožu izvana prema unutra, u ovom tretmanu zaobilazi se površinu kože i ciljana energija prodire u duboke strukture tkiva i mišića gdje “stanuje” kolagen.  Ultrazvučna energija potiče proizvodnju kolagena u dubokim dermalnim i subdermalnim  slojevima kože. Kako se kolagenska vlakna “organiziraju” i skraćuju tako je učinak zatezanja kože sve vidljiviji.

Ko je dobar kandidat za HIFU tretman?

Svatko ko ima blagu do umjerenu obješenost kože, gdje se koža počinje osjećati i izgledati manje čvrsta.

Koja područja tretiramo?

 • podizanje kože na vratu
 • podizanje podbratka
 • dekolte
 • podizanje obrva
 • bore na čelu
 • podizanje obraza

Što možete očekivati nakon tretmana

Postoji mogućnost neznatnog crvenila nakon tretmana na tretiranom području do nekoliko sati. Mali postotak klijenata može imati blage otekline, osjetiti sitne trnce ili imati osjetljivost na dodir tretiranog područja, međutim sve pojave su blage i privremene prirode.

Koliko  traje jedan tretman?

Dužina tretmana zavisii o području koje se tetira . Za područje lica i podbratka  postupak obično traje 60-90 minuta,  tretman za područje vrata s podbratkom  traje otprilike 30 – 45  minuta, dok tretman dekoltea traje cca. 35 min.

Kakav je osjećaj na koži za vrijeme trajanja tretmana?
Nakon što se u tretirano područje isporuči određena količina energije, možete osjetiti sitne trnce u dubini, što je znak da je isporučena energija izazvala stvaranje novog kolagena.
Ugodnost za vrijeme tretmana varira od osobe do osobe, ali osjećaj grijanja traje samo dok traje isporuka energije u određeno prodručje, i to je znak da je postupak funkcionira.

Kada mogu vidjeti rezultat tretmana i koliko dugo traje postignuti efekt?

Proces stvaranja novog kolagena traje od 2 – 3 mjeseca, tako da će se Vaši maksimalni rezultati razviti tokom tog vremena. Tretman proizvodi novi kolagen iznutra, ali vaš prirodni proces starenja će diktirati koliko dugo će vidljivi rezultati biti na vanjskoj strani. Klijenti tretirani terapijom fokusiranog ultrazvuka visokog inteziteta zbog njegovog produženog djelovanaj mogu imati stvaranje kolagenskih vlakana i do godinu dana nakon odrađenog tretmana, a budući fresh up tretmani mogu pomoći u održavanju procesa starenja, koji je individualan.

Koliko tretmana je potrebno?
Većini klijenata je potrebno od 2- 5 tretmana ovisno o dobi. Međutim, na temelju stepena popustljivosti kože, biološkog odgovor na energiju ultrazvuka i procesa gradnje kolagena svakog pojedinca, neki klijenti koriste i dodatne fresh-up tretmane.
Budući da koža i dalje stari, fresh-up tretmani mogu pomoći klijentima da ublaže efekt prirodnog procesa starenja.